Home

Welkom op de site van Gahan Zwart: Innertruth. De naam Innertruth is afkomstig uit het Chinese boek I Tjing (Yi Jing). In dat boek vind je Hexagram 61 (in het Chinees: ZHŌNG FÚ), in het Nederlands: Innerlijke Waarheid. Als je altijd vanuit je innerlijke waarheid kan leven, dan leef je zonder de conditionering die we hebben opgedaan in ons leven en zijn we meer ons Zelf. Dan leven we meer in vrijheid en minder vanuit de druk en verwachtingen van anderen of zelfs de maatschappij. Dat is waar ik naar op zoek ben.

 

Ooit ben ik begonnen met deze site omdat ik I Tjing consulten ging aanbieden. Dit doe ik nog steeds. Je kan hier een I Tjing Consult aanvragen.

Daarnaast ben ik webdesigner. Ik maak gemakkelijke, zelf te onderhouden websites. Eenmaal neergezet en naar smaak ingericht, kan je zelf de inhoud aanpassen. Voor meer informatie kijk dan op deze website.

Ook organiseerde en begeleide ik wel eens familie- of organisatieopstellingen (systemisch werk) en meditaties. Ik ben daar inmiddels mee gestopt. Mijn website over opstellingen is leeg gemaakt en verwijst naar deze website. Mocht je hier vragen over hebben, gebruik dan het contactformulier.